mne
eng

Call Center

Za sva pitanja, primjedbe, sugestije i pohvale, pozovite

+382 77 400 000

 

Katalog 2011

O nama

Industrija mesa Goranović privatno je vlasništvo porodice Goranović, koja se ovom privrednom djelatnošću bavi od 1986. godine kada je počeo s radom maloprodajni objekat u Nikšiću.

2001. godine puštena je u rad savremena fabrika za proizvodnju suvomesnatih proizvoda i prerađevina od mesa, a nakon toga je otvorena još jedna maloprodajna radnja u Nikšiću. Jedna od najmodernijih klanica u regionu sagrađena je 2011. godine i ima najsavremeniju opremu i linije klanja žive stoke i obrade svježeg mesa.

Od skromnih početaka prije nekoliko decenija, kroz veliko ulaganje truda i rada, Industrija mesa Goranović je danas privredni subjekt sa asortimanom od preko 120 proizvoda, više od 170 uposlenih i značajnim učešćem na tržištu Crne Gore i regiona.

Goranovic zgrada


Dnevnim kapacitetom proizvodnje od 40000 kg proizvoda od mesa, Industrija mesa “Goranović” je vodeći privredni subjekat u proizvodnji finalnih proizvoda od mesa u Crnoj Gori i brend prepoznatljiv po kvalitetu proizvoda i usluge.
Osnovu za proces proizvodnje predstavlja visoko kvalitetna sirovina, pažljivo i stručno sortirana po porijeklu i kvalitetu.

1.Barene kobasice sa komadima mesa (Fino i grubo usitnjenje kobasice sa komadima mesa)
2. Dimljeni proizvodi
3. Fermentisane kobasice
4. Suvomesnati proizvodi
5. Kuvane kobasice
6. Proizvodi od komada mesa u omotaču

Kompanija ima u ponudi i svježe meso: jagnjeće, svinjsko, teleće i juneće meso.

 

Goranovic zgrada

 

 

MISIJA

Misija Industrije mesa Goranović je da tržištu ponudi proizvod vrhunskog kvaliteta, modernog pakovanja, ambalaže i dizajna, u potpunosti prilagođen potrebama i zahtjevima potrošača, a u skladu sa svjetskim standardima i s posebnim akcentom na kvalitetu proizvoda.

 

VIZIJA

Naša vizija je da na tržištu regiona budemo prepoznatljiv brend u proizvodnji i prodaji suvomesnatih proizvoda i prerađevina od mesa, sa tendencijom prisustva na evropskom tržištu.

 

KVALITET

Kvalitet proizvoda je imperativ i kompanija poklanja maksimalnu pažnju samom procesu proizvodnje, kontroli kvaliteta i svim pratećim aspektima od nabavke sirovine do isporuke proizvoda do krajnjih potrošača. Visokim kvalitetom proizvoda, savremenim tehnološkim postupcima koje prati moderna oprema u svijetu najpriznatijih proizvođača, stručnim kadrom za proizvodnju i kontrolu kvaliteta proizvoda od mesa, kao i efikasnom organizacijom, uspjeli smo steći naklonost potrošača, kako u zemlji tako i inostranstvu.

Implementirali smo i konstantno radimo na unaprijeđenju svjetski priznatih sistema (HACCP) i standarda (ISO 9001:2015 i ISO 22000:2018).

Kao potvrda uspješnog rada, došle su brojne nagrade za poslovanje i kvalitet proizvoda kako u Crnoj Gori tako i u instranstvu, kao i brojni šampionski pehari za kvalitet proizvoda na međunarodnim sajmovima.

HACCP sertifikat možete preuzeti na crnogorskom ili na engleskom jeziku.

ISO 9001-2015 sertifikat možete preuzeti na crnogorskom ili na engleskom jeziku.

ISO 22000-2018 sertifikat možete preuzeti na crnogorskom ili na engleskom jeziku.

Politiku kvaliteta možete preuzeti na crnogorskom jeziku