mne
eng

Call Center

Za sva pitanja, primjedbe, sugestije i pohvale, pozovite

+382 77 400 000

 

Katalog 2011

Aktuelnosti »

Đorđije Goranović, Najmenadžer jugoistočne i srednje Evrope za 2010. godinu.

print rss Bookmark and Share

12.07.2010.

Đorđije Goranović, Najmenadžer jugoistočne i srednje Evrope za 2010. godinu.

Generalni direktor i vlasnik mesne industrije Goranovic Nikšić, Djordjije Goranović, dobio najprestižniju nagradu u oblasti upravljanja - direktor jugoistočne i centralne Evrope na ceremoniji održanoj 1. jula u hotelu Holidai Inn u Sarajevu. Nagrada je dodeljena od strane Agencije za izbor menadžera jugoistočne i centralne Evrope.

U konkurenciji od 600 kandidata za menadžera godine iz 20 zemalja jugoistočne i centralne Evrope, Djordje Goranovic je nagradjen kao najbolji menadžer u oblasti prehrambene industrije. U svom govoru povodom dobijanja ove prestižne nagrade, Djordje Goranovic je istakao da je nagrada rezultat dugog i uspešnog poslovanja kompanije i njenih zaposlenih. On je takodje zahvalio kreatorima poslovnog okruženja u Crnoj Gori, nadležnom Ministarstvu, lokalnim vlastima, primarnim poljoprivrednim proizvodjačima, poslovnim partnerima i potrošačima koji su prepoznali kvalitet kompanije Goranovic.

Više od 1000 gostiju (zvaničnih predstavnika zemalja iz regiona, ambasadori zemalja EU, preduzetnika za različite oblasti i mnogi drugi) prisustvovalo je ceremoniji dodele nagrade za menadžera godine, a ova nagrada, dodeljena 22. put ove godine,  je izabrana medju 7 najuglednijih priznanja u svetu.

Čitanja: 884 | Komentara: 0

Dodaj komentar