mne
eng

Call Center

Za sva pitanja, primjedbe, sugestije i pohvale, pozovite

+382 77 400 000

 

Katalog 2011

Aktuelnosti »

IM Goranović Nikšić - četvrtu godinu za redom najbolja na ocenjivanju kvaliteta proizvoda

print rss Bookmark and Share

11.10.2010.

IM Goranović Nikšić - četvrtu godinu za redom najbolja na ocenjivanju kvaliteta proizvoda

Četvrtu godinu zaredom , proizvodi Industrije mesa Goranović - Nikšić su na ocenjivanju kvaliteta na 17. Generalnom sajmu BIH koji se održava u Zenici imali stoprocentan uspijeh.

Za ocenjivanje kvaliteta, kandidovana su 23 proizvoda i svi kandidovani proizvodi su dobili medalje za kvalitet, od kojih je 17 proizvoda dobilo zlatnu medalju  "ZLATNU RUŽU" - ZEPS-a , dok je 6 proizvoda dobilo srebrnu medalju "SREBRNU RUŽU" -  ZEPS-a.

Industrija mesa Goranović - Nikšić je ove, kao i predhodne godine, na najvećim sajamskim manifestacijama u regionu, (Novi Sad, Budva, Zenica) proglašena za Apsolutnog šampiona kvaliteta proizvoda , dok je generalni menadžer kompanije, Đorđe Goranović, 1.jula tekuće godine u Sarajevu, proglašen za Najmenadžera jugoistočne i srednje Evrope.

Priznanja za kvalitet proizvoda na 17.Generalnom sajmu BIH uručena su svečanoj  dodjeli priznanja u Promotivnoj dvorani Sajmište u Zenici u prisustvu velikog broja zvanica iz privrednog i kulturnog života BIH i regiona.

17. Generalni sajam BIH, čiji ovogodišnji zemlja partner je Crna Gora, ove godine je okupio 620 učesnika- izlagača iz 24 države.

Čitanja: 421 | Komentara: 0

Dodaj komentar