mne
eng

Call Center

Za sva pitanja, primjedbe, sugestije i pohvale, pozovite

+382 77 400 000

 

Katalog 2011

Aktuelnosti »

Industrija mesa Goranović - apsolutni šampion kvaliteta na 76. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

print rss Bookmark and Share

29.04.2009.

Industrija mesa Goranović - apsolutni šampion kvaliteta na 76. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

U konkurenciji 49 firmi iz Srbije i zemalja u regionu, koje su kandidovale svoje proizvode na ocenjivanje kvaliteta, stručna komisija sastavljena od eminentnih stručnjaka iz oblasti tehnologije proizvodnje i prerade mesa sa Instituta za higijenu i tehnologiju mesa, Naučnog instituta za prehrambene tehnologije i Fakulteta Veterinarske medicine iz Beograda, Ljubljane i Novog Sada proglasila je Industriju mesa Goranović za Apsolutnog šampiona kvaliteta. Pored Velikog Šampionskog pehara, osvojene su i dvije velike zlatne medalje i 67 medalja za kvalitet proizvoda - 36 zlatnih, 20 srebrnih i 11 bronzanih medalja.

Na ovogodišnjem sajmu, koji predstavlja najvću sajamsku izložbu ove vrste u jugoistočnoj Evropi, učešće na ocjenjivanju kvalitet proizvoda kao i broj prijavljenih uzoraka na ocjenu kvaliteta je bio najveći do sada.

Svečano proglašenje pobjednika i dodjela priznanja je održano 09. aprila 2009. godine u Master centru Novosadskog sajma, a 76. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom sadu biće svečano otvoren 09. maja 2009. godine.

 

Čitanja: 441 | Komentara: 0

Dodaj komentar