mne
eng

Call Center

Za sva pitanja, primjedbe, sugestije i pohvale, pozovite

+382 77 400 000

 

Katalog 2011

Aktuelnosti »

Industrija mesa Goranović - Apsolutni šampion kvaliteta na 37. sajmu hrane u Budvi, četvrtu godinu zaredom

print rss Bookmark and Share

14.03.2011.

Industrija mesa Goranović - Apsolutni šampion kvaliteta na 37. sajmu hrane u Budvi, četvrtu godinu zaredom

Industrija mesa Goranović je, četvrtu godinu zaredom, proglašena za Apsolutnog šampiona kvaliteta Jadranskog sajma hrane, za 2011. godinu.
Pored Šampionskog pehara za izuzetan kvalitet i asortiman proizvoda, Industriji mesa Goranović je stručna komisija sa Fakulteta Veterinarske medicine iz Beograda dodijelila i deset zlatnih medalja za kvalitet proizvoda, četiri srebrne medalje za kvalitet proizvoda, jednu bronzanu medalju za kvalitet proizvoda, te proglasila Industriju mesa Goranović i za Šampiona kvaliteta u grupi suvomesnatih proizvoda.
Kontinuitet u kvalitetu proizvoda Industrije mesa Goranović je, kako je i ovogodišnja stručna komisija za ocjenu kvaliteta proizvoda od mesa konstatovala, evidentan, što potvrđuju i titule apsolutnog šampiona kvaliteta proizvoda osvojene na Međunarodnim poljoprivrednimm sajmovima u Frankfurtu, Novom Sadu, Zenici.
Od aprila mjeseca, kada se očekuje početak rada savremene klanice sa posebnim linijama klanja krupne stoke, sitne stoke i jagnjadi, Industrija mesa Goranović će, pored visokokvalitetnih suvomesnatih proizvoda i prerađevina od mesa, poslovnim partnerima i krajnjim potrošačima ponuditi svježe konzumno meso, proizvedeno u kontrolisanim uslovima, pod stručnim nadzorom stručnjaka iz oblasti tehnologije mesa i pistupačnim cijenama.

Čitanja: 457 | Komentara: 0

Dodaj komentar