mne
eng

Posljednje vijesti

11.12.2023.

IPARD


IPARD

opširnije...

05.07.2022.

IPARD


IPARD

opširnije...

Call Center

Za sva pitanja, primjedbe, sugestije i pohvale, pozovite

+382 77 400 000

 

Katalog 2011

Aktuelnosti »

Industrija mesa Goranović Nikšić najbolja na ocjenjivanju kvaliteta proizvoda na 20. generalnom sajmu B&H – Zenica

print rss Bookmark and Share

05.10.2013.

Industrija mesa Goranović Nikšić najbolja na ocjenjivanju kvaliteta proizvoda na 20. generalnom sajmu B&H – Zenica

Proizvodi Industrije mesa Goranović Nikšić su na ocjenjivanju kvaliteta na 20. Generalnom sajmu B&H koji se održava u Zenici imali stoprocentan uspjeh.

 

Za ocjenjivanje kvaliteta, kandidovana su 4 (četiri) proizvoda i svi kandidovani proizvodi su dobili zlatne medalje za kvalitet – “ZLATNE RUŽE” ZEPS-a. Proizvodi koji su ponijeli epitet najkvalitetnijih predstavljaju proizvode iz novog proizvodnog asortimana kompanije koji se mogu naći na domaćem i tržištu zemalja u regionu od avgusta mjeseca tekuće godine. Radi se o proizvodima vrhunskog kvaliteta koji su pakovani u zaštićenoj atmosferi, bez alergena i glutena i to su: čajna kobasica Goranović (u zaštićenoj atmosferi), budimska kobasica Goranović (u zaštićenoj atmosferi) i kulen Goranović (u zaštićenoj atmosferi), kao i o proizvodu Premium šunka Goranović koji je takođe proizvod bez alergena i glutena sa sadržajem masnoće manjim od 2%.

 

Priznanja za kvalitet proizvoda na 20. Generalnom sajmu B&H uručena su na svečanoj dodjeli priznanja u Promotivnoj dvorani Sajmište u Zenici u prisustvu velikom broja zvanica iz privrednog i kulturnog života B&H i regiona.

 

20. Generalni sajam B&H ove godine je okupio 405 učesnika-izlagača iz 22 države.

 

 

Čitanja: 1692 | Komentara: 0

Dodaj komentar